Kampen for Teddy og Ny hundelov

Kampen for Teddy og Ny hundelov

Kjære Hundevenner/eiere. Dette er en sann historie fra dagens virkelighet, det handler om en uskyldig familie sin kamp for livet til sin beste venn og kjært familie medlem, som ga trøst, glede og kjærlighet med hele seg, å som plutselig ble revet bort fra sin trygge familie, brutalt og uten nåde.

Det handler om familiens kamp for å få tilbake sin aller kjæreste skatt, som politiet kom å stjal fra dem, bare pga ett lite uhell, ett uhell som kan skje oss alle, hvis vi vekker opp ett sovende dyr.

Teddy ble tatt med langt av sted på en ukjent kennel, med helt fremmede mennesker i uniformer, han måtte gå igjennom mange skremmende tester, og undersøkelser, han fikk ikke se eller høre noe fra sine kjære familie, hva måtte vel Teddy tenke… Hva hadde han gjort som var så galt at de ikke ville ha han lenger ? Hva hadde han gjort for å fortjene dette, hvorfor kommer de ikke å henter meg? Dette og mange andre spørsmål sitter Teddy å tenker på, for vet du hva, dyr tenker faktisk, de har en hjerne, de har følelser akkurat som mennesker.

Så når og hva var det egentlig som skjedde den dagen ? januar 2021 ble den lille hunden tatt av politiet. Teddy ble revet vekk fra alle som elsker han, og alt han kjenner til. De ringte bare på døren, sa at de måtte ta med seg Teddy, en onsdags kveld, ble det brått ett helvete for Teddy og hans familie. Kennel utgifter måtte de betale selv hvis de ønsket at han skulle få leve lenger, men de fikk ikke lov å besøke han eller se eller høre han, de fikk veldig lite informasjon om hvordan det gikk, teddy måtte igjennom mange skremmende undersøkelser uten ett trygt ansikt eller en trygg stemme å høre fra, likevel besto han alt med glans, han var ingen aggressiv hund.

Jeg spør deg/dere er dette en hund som er aggressiv, er det slik en aggressiv hund ser ut? spør gjerne deg selv også. Dette er en familie hund, en som viser trygghet og kjærlighet for sin aller beste venn, to beste venner er nå revet bort fra hverandre, to hjerter er knust, ett mamma hjerte er knust og ødelagt, utslitt å alt de har å leve på er ett håp om at alt vil løse seg til slutt å at teddy får komme hjem

Jeg velger å dele opp denne saken i minst 2 deler, da det er så mye som skal føres inn her i denne saken.

følg med på Del 2.

12 kommentarer til «Kampen for Teddy og Ny hundelov»

  1. Supert skrevet. Det er skrevet så levende, så jeg ser for meg hva som har skjedd. Teddy støttes fullt ut. Alle hunder kan bli skremt, og reagerer på hunders vis. Teddy må få komme hjem nå. Han har ventet lenge nok på en hemmelig kennel.

  2. Utrolig fint skrevet ❤ Støtter Teddy og hans familie ❤ Håper han snart får komme hjem til familien sin igjen ❤❤❤ Takk for en fin blogg gleder meg til fortsettelsen

  3. Stakkar stakkar Teddy❤️❤️ Og stakkar stakkar familien❤️❤️ Helt ufattelig at dette skjer i Norge. Jeg støtter Teddy og familien helt og fullt, både i tankene og økonomisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *