Kampen for Teddy og Ny hundelov Del 2.

Kampen for Teddy og Ny hundelov Del 2.

Teddy har nå vært på kennel i 8 lange måneder, å det ble en rettsak ut av det, i 2 dager måtte Eier Joraand møte opp i retten, mange møtte opp utenfor for å vise sin støtte med og for henne og Teddy.

Bildene er privat å lånt med tillatelse fra de personer som har tatt bildene, dette er tatt utenfor rettslokalet, det viser varme, støtte og forståelse fra folk som har hjertet på det rette stedet, fra personer som selv har hunder de er redd om.

Etter som tiden har gått, så er det flere og flere som lar seg engasjere, å delta og vise mot, støtte, trøst og kjærlighet for Teddy og hans familie. Men vi kjemper ikke bare for dem, men for alle hundeeiere i Norge, og for en Ny hundelov i Norge Nå! Denne ufordragelige hundeloven som er nå, er udugelig, å langt fra rettferdig. Hvor mange uskyldige liv må under døds sprøyten, før det skjer noe med den saken, hvor mange familier må bli knust og leve i trauma resten av livet.

Vi støtter Teddy Vi vil ha ny hundelov NÅ!

Vi vil ha en ny hundelov nå, som er for hunder og dyrenes rettigheter, nok er nok!!

Du som leser dette, har kanskje selv en hund du vil beskytte og elske livet ut, om du føler at du er på vår side i saken, gi meg gjerne en beskjed, still opp og bidra med noe. Jo flere vi er jo bedre er det.

Rettsaker og kennel utgifter koster veldig mye, det koster og både styrke og tårer, Teddy sin familie trenger alt de kan få nå, og vi trenger at du/dere tror på saken, å tror at dette vil gå veien til slutt. Tro på at vi skal vinne over denne korrupte saken og ikke minst denne hundeloven.

11 kommentarer til «Kampen for Teddy og Ny hundelov Del 2.»

  1. Utrolig bra og godt skrevet!Håper inderlig at dette kan være med på å fremme den nye hundeloven!Teddy skal hjem og det skal alke andre hunder i lignende situasjoner!Well done.

  2. Fantastisk flott skrevet♡ Tusen takk for at du støtter Teddy og familien, alle hunder og at vi trenger en ny hundelov NÅ!
    Takk♡ klem

  3. Hvem er Teddy sin stemme? Jo, fagfolk. Særlig denne hundetreneren som retten burde hørt på. I neste rettsak, så MÅ hundetrener og andre som står opp for Teddy bli hørt. Hvorfor legger de ikke vekt på hundestørrelsen her?? Hva slags hjerteløse folk er det som får bestemme i retten?? Hører dem ikke på Teddy sin sykehistorie? Smerter, tanntrekking mm. Der er så ufattelig mye annet å ty til, enn avlivning!! HENLEGG!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *