Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Hjelp Pelle i kampen mot kreft

Hjelp Pelle i kampen mot kreft.

I går så fikk vi den tunge beskjeden om at kulen i nakken på vår lille Pelle, er en ondartet kreft svulst.

Dette er noe som vi tar veldig tungt, naturlig nok, og alle vet at en operasjon koster alt for mye penger.

«kan den opereres bort?

Derfor blir vi bare oppgitt når det første mange tenker på er «kan den opereres bort? »

Jo den kan det MEN det koster mye penger.

Jeg har hatt kontakt med forsikringen hans, og egenandelen er høy, hele 25% av det operasjonen vil koste.

Jeg har fått en time i møte med veterinærer for å få litt mer innsikt i hva operasjonen går ut på, om vi bestemmer oss for å gi han det. Og noen av spørsmålene jeg kommer til å stille dem er…

Vil Pelle bli helt frisk igjen etter operasjonen? Hvor stor er denne operasjonen? Hvor lang tid vil det ta? og vil han klare seg under narkosen, for han er 9 år gammel.

Flere spørsmål vil sikkert dukke opp, så jeg må lage en liste så jeg ikke glemmer noe viktig.

Hvis han skal opereres så må vi først og fremst prøve og samle inn mest mulig penge støtte fra andre som vil bidra i og hjelpe Pelle i kampen mot kreften.

Da kommer jeg til og opprette en Spleis, men inntil videre så har han fått en egen bank konto som penger blir satt inn på, og det er opprettet en egen side på fb som omhandler om Pelles sak, og hvordan det går med han hver dag.

Om du ønsker å hjelpe Pelle i kampen mot kreft, før det er for sent så er vi evig takknemlig for det lille du kan bidra med. Om du er på Facebook så send meg gjerne en melding på Pm eller følg hans dager fremover inne på siden med samme navn som dette innlegget heter.

Så langt viser ikke pelle noen sykdoms tegn, han er seg selv, spiser maten sin hver dag, tigger mat ved bordet, eller godbiter når han har vært flink gutt.

Han sover godt om natten, er med på turer og er en glad liten gutt og ett skikkelig lykketroll som sjarmerer alle han får hilse på.

Legg igjen en kommentar