Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

I am back

i am back

I am back

Hei alle sammen, i am back. Beklager dette lange oppholdet i bloggen min her, har hatt så veldig mye å gjøre i det siste, men lover å komme sterkere tilbake.

Ritalin

Kan jo begynne med at jeg nå er i gang med utprøving av div ADHD medisiner. Begynte først på Ritalin, denne fungerte bra jeg fikk bedre konsentrasjon og jeg sov bedre.

Fikk tilbake melding av samboeren min om at jeg ikke var så fjern lenger når han snakket til meg osv. jeg fikk også gjort mye mer i løpet av dagen.

Allergisk reaksjon

Men så fikk jeg allergisk reaksjon på dem, en kløe i huden hele tiden, fikk derfor beskjed om å slutte med dem å prøve noe nytt. Rett etter påske så startet jeg opp med Attentin, lav dose.

Merket ingen ting etter 3 dager, så dag 4 økte jeg med en til, da er jeg oppe i 10 mg om dagen, merket fortsatt ikke så mye til denne virkningen, bortsett fra bivirkninger.

Sammenbitte jeksler og mer anspent i kroppen, jeg gikk og ventet på at dette skulle gi seg snart. Det har hjalp noe men ikke nok synes jeg.

Skal ringe til min psykiater og oppdatere han om hvordan det går å høre hva han har å si om dette.

flytting

Og så har vi holdt på med flytting, flyttet til større leilighet, bedre plass, litt mer å bevege seg på uten å gå oppe på hverandre, eget data og hobby rom, dette var veldig kjekt.

Ulempen er at det er i 3 etasje uten heis, så vi har slitt ræva av oss med mange tunge løft opp disse trappene, ekstremt slitsomt fysisk og psykisk dette her, vært veldig sliten på kveldene.

Ikke ferdig

Ennå er vi ikke ferdige, men heldigvis ikke mye igjen.

Nå begynner ting å roe seg ned å jeg får litt mer tid for meg selv og til og blogge 🙂

Skal prøve å ta igjen litt tapt tid her.

Ha en fin dag

Legg igjen en kommentar