Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Ny oppdatering med Attentin

ny oppdatering

Hvordan gikk det videre.

Her kommer en ny oppdatering med Attentin, og hvordan det gikk.

Attentin

Her er ny oppdatering om hvordan det gikk videre med min utprøving av ADHD medisin (Attentin).

Jeg fikk stadig mer bivirkninger av Attentin, jeg kontaktet min psykiater og fortalte om dette og fikk beskjed om og slutte å ta mer disse og ta en pause.

Strattera.

Han foreslo at jeg skulle tenke på om jeg ville prøve noe som het Strattera. Lese meg opp om denne medisinen og tenke meg om jeg ville prøve de ut eller bare slutte med medisiner.

Dette var ett veldig vanskelig valg for meg, siden jeg er så redd for å få mer bivirkninger. Samtidig så vil jeg jo heller ikke gi opp, å se om vi kan finne noe som passer for meg, som jeg kan bli bedre av.

Disse siste dagene har jeg tenkt frem og tilbake å jeg har fortsatt ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre for noe, står på en måte mellom barken og veden her nå.

Bruke mer tid

Akkurat nå går jeg ikke på noen ting av slike medisiner, så jeg er der jeg var før jeg startet med noe medisin, så jeg får bruke mer tid på å bestemme meg for hva jeg skal gjøre.

Noen av dere lurer kanskje på hva slags bivirkninger jeg fikk. Litt vanskelig å forklare

men jeg ble ikke meg selv. Jeg ble fjern og innesluttet, irritabel og deprimert.

I tillegg så hadde jeg ett trykk fremme i panna hele tiden, å hadde spenninger i muskler, det var ikke noe greit å ha det slik, orket heller ingen ting, veldig slitsomt.

Ikke alle får de bivirkningene

Nå er det jo sånn at ikke alle får de bivirkningene, jeg var en av de uheldige å jeg fikk ikke noen positiv virkning av de heller, så for meg var det ikke vits å fortsette å prøve å ta dem.

Jeg skal fortsette å holde dere oppdatert fremover om hva som skjer videre.

God helg

Legg igjen en kommentar