Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Turen til Ressursklinikken

Ressursklinikken

Da var dagen endelig der da jeg skulle dra til siste utredning på time inne på Ressursklinikken. Våknet før alarmen ringte, og sto opp. Passe spent og nervøs, fikk litt tid på å våkne før jeg gikk å tok en rask dusj.

Sammenligne meg med en stresset småbarns mor

Like før vi måtte dra så kom jeg på at jeg skulle ha skiftet bukse, men det rakk jeg ikke så jeg måtte bare dra inn med en slitt jogge bukse på meg 😛 (du kan sammenligne meg med en stresset småbarns mor som bare så vidt rekker å levere barna i barnehagen før hun må være på jobb/møte).

Tok turen innom min bror som skulle passe hundene, fikk levert de fra meg raskt og så kjørte vi videre. Kjørte igjennom indre Østfold, da vi ikke orket Oslo trafikken og bompenger å styr. Turen tok ca. 1 time og 45 min, da var vi fremme.

Sto en mann i gangen å ventet på meg

Fant klinikken som lå i 3 etasje i ett bygg, å første jeg gjorde var å besøke toalettet der PGA min nervøse og stressede mage. Da jeg kom ut fra doen, sto en mann i gangen å ventet på meg.

En hyggelig eldre mann i 60 årene, presenterte seg som Alv. Jeg fikk følge med han inn på kontoret hans, min samboer fikk lov å bli med. Vell inne på kontoret så ble jeg spurt om hva som fikk meg til å søke time hos han.

Han så på de arkene som han hadde fått av psykologen jeg hadde vært hos først. Etterpå måtte jeg fylle ut ett litt annerledes spørre skjema.

Dette var for at hvis jeg skulle begynne på medisiner, måtte jeg ha mange nok problemer sa han, og det var noe han mente jeg hadde.

ADHD uoppmerksom type

Etter samtalen med han, fikk jeg da bekreftet at jeg har ADHD uoppmerksom type , også kjent som ADD. Det var det jeg regnet med jeg hadde også, men det var bra jeg fikk en endelig bekreftelse på at jeg har.

Alv likte ikke at jeg hadde sett mye videoer fra Youtube om ADHD osv. Han mente at det var så mye rart der at jeg måtte ikke tro på alt jeg hørte der.

Han sa også at jeg skulle holde diagnosen for meg selv så lenge jeg ikke var i jobb eller noe sånt. Men dere som har fulgt meg vet nå sikkert at jeg hadde mistanke om dette selv også.

Måle EKG og blodtrykk

Nå har jeg bedt om å få time hos fastlegen slik at han kan måle EKG og blodtrykk på meg. Deretter så skulle jeg sende han Alv en melding og si i fra til han.

Da skulle han skriver ut Ritalin som han sa alle måtte prøve først.

Videre oppfølging vil skje via tlf samtaler med han fra Ressursklinikken, det føles trygt.

Nesten i mål

Da er jeg nesten i mål, hvis medisinene virker på meg er det helt i mål, og om jeg får masse bivirkninger så måtte jeg si i fra. Da skulle jeg få prøve noe annet, samme hvis de ikke virket på meg.

Da får vi se hvordan det går videre fremover.

Jeg skal holde dere oppdatert.

Legg igjen en kommentar