Mine tanker går til Teddy saken

Mine tanker går til Teddy saken

Mine tanker går i dag til Teddy og hans familie. En uskyldig sjel som bare skvatt pga to menneskers ubetenksomhet, der han sov godt å ble brå vekket av at noen lente seg over han, å han reagerte med en impuls handling.

Onde mennesker som dømte han til døden, pga deres egen feil ikke Teddy sin, å for det må han avlives, mener alle korrupte mennesker som står bak denne dommen.

Joorad og hennes familie har gjort alt i sin makt for å redde Sin beste venn fra døden, de har brukt opp all energi, og livsgnist, og mange tusen på å redde Teddy, men de står maktesløse mot de som leker med livet til andre.

Vi ber om ett mirakel, ett mirakel som gjør julen helt fantastisk for Teddy og hans familie og venner, vi ber om at Teddy skal få komme hjem til jul.

Jeg ber dere som leser dette, som selv har pelsbarn hjemme, som betyr alt for dere, jeg ber om at dere ber om ett mirakel nå.

Vi må heve oss over all hets og ondskap som ønsker Teddy død. vi må vise at vi er bedre en dem, vise at kjærlighet for våre dyr, betyr mye mer en at det * Bare er en hund*

Vi er handlingslammet og maktesløse, men vi har fortsatt ett håp, håpet kan ingen ta fra oss, vi må stå sammen for Teddy og hans familie og venner.

Er det noen der ute som har hjertet på rett sted, som kan hjelpe oss, ta kontakt med noen som kan hjelpe Teddy, så er siste sjanse nå.

Vi er mange som gråter for Teddy, vi er mange som gråter for familien hans, vi er mange som bryr oss, å som selv har pels barn vi elsker over alt på jord .

La oss stå sammen om dette, hjelpe hverandre, støtte hverandre, slå en ring rundt den rammede familien, husk man skal være mot andre slik du vil andre skal være mot deg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *