Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Bare litt oppgitt

Bare litt oppgitt

Bare litt oppgitt over folk

Jeg er bare litt oppgitt, over folk å nesten litt folkevond. Når man på vei ut av en mat butikk og passerer en annen person. En sur dame, som i det vi passerer, sier høyt *munnbind*

Det er da man har veldig lyst til å si tilbake *våkne opp* Dette er helt tragikomisk, en vet ikke om man skal le eller gråte av dette, blir fort litt satt ut.

Lov å bruke hue

Hallo!!! Det er faktisk lov å bruke hue, eller nei de som følger flokken er kanskje hjernevasket de hm, da blir det verre.

Uansett så burde folk passe sine egne saker, å slenge med leppa på denne måten, leder ingen steds, mon tro om hun har hatt en dårlig dag eller generelt bare er gretten ?

Det var nok ett bevis på at en i Saue flokken, har forvillet seg ut på egenhånd, og er derfor helt forvirret, og redd. Det finnes fortsatt noen av de, dessverre.

Bare å riste på hode

Lite vi får gjort med det, er bare å riste på hode av dem å gå videre i livet. Noe stort annet er ikke å gjøre, ofte er det de eldre, som er mest redde. Ikke rart det, de ser vel på nyheter på NRK og TV2.

Men voksne folk burde vite bedre faktisk, i hvert fall skulle de gjort det, for lenge siden. Tenk alle de barn og ungdom som de skremmer vettet av med slikt tull.

Vaksiner, som er faktisk den verste fienden som, faktisk tar livet av folk mye oftere en Corona.

Nå er det en ung jente på 14 år som tok livet sitt her om dagen, jeg har ikke helt fått med meg om dette skremselet var grunnen, men mest sannsynlig.

Ikke bare voksne

Det er ikke bare voksne som burde få opp øynene, men også andre ungdommer som driver med hets og trussel om at hvis ikke han eller hun tar vaksinen, så får du ikke lov å bli med i venne gjengen.

Vi vil ikke ha noe med deg å gjøre, osv. Slik holder de ofte på, SKJERP dere.

Ta heller vare på hverandre, spre noe positivt, gjør noe positivt. Slå av tv, slutt å se på NRK og andre nyheter som er på tv.

Slutt å hør på regjeringen

Slutt å hør på regjeringen. Gjør noe annet, hvis ikke så vil all negativitet spre seg som stor dødelig ild i tørt gress.

Legg igjen en kommentar