Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Dag to med Strattera

uke 2 med Strattera ADHD medisin

Strattera ADHD medisin

Nå har jeg hatt andre dagen med Strattera ADHD medisin. Jeg merker at jeg får litt kalde frysninger og kan kaldsvette litt da medisinen har begynt å virke.

Tok blodtrykket i dag, å det var noe lavt. Normalt ligger blodtrykket på fra 118 til 120 (samboeren er en smule misunnelig på mitt såkalte perfekte blodtrykk)

men nå har den vært nede på 100 -108.

Kontrollere blodtrykket mitt

Dette er altså litt lavt men ikke faretruende, jeg tok kontakt med min psykiater, og fikk beskjed om at jeg skulle fortsette å kontrollere blodtrykket mitt, nå må jeg føre en logg på dette også.

Ellers har jeg ikke merket noe store virkninger enda verken ene eller andre veien.

Å så har jeg nå laget en ny fane her som har ADHD som tema, det er mye å lese, og jeg er ikke ferdig jobbet med den siden der, men ta gjerne en titt. Les gjerne alt som står der også om du orker.

Leve med ADHD på en annen måte

Jeg har bestemt meg for å prøve å leve med ADHD på en annen måte,

en det jeg har gjort hele mitt liv, prøve å snu på det til det positive,

å tenke at jeg er bare unik og ikke en A4 person, jeg er meg samme pokker.

Surrete, rotete, klønete, fjern, distre osv.

jeg er meg å ingen andre

Det er sånn jeg er, jeg er meg å ingen andre.

Folk som har problemer med dette, burde tenke seg om 2 ganger,

lure på hvorfor de har problemer med det, kanskje vil løsningen ligge i dem selv.

Har det litt rotete i hjemmet

Familie og venner får bare finne seg i at jeg glemmer hva dem har sagt så dem må gjenta det, at jeg kanskje glemmer igjen ting, eller har det litt rotete i hjemmet, at jeg detter ut av samtaler, osv.

Ta det med ett smil

Ta det med ett smil, det er det beste og det er det jeg ofte gjør selv.

Selvironi, det å kunne le av seg selv. er noe av de beste tingene man kan ha, mener nå jeg:

2 kommentarer om “Dag to med Strattera”

  1. Strattera er litt spesielt, det tar noen uker før effekten slår inn og så øker effekten gradvis over noen måneder. Jeg kjenner\vet om 3 som har gått eller går på den. Ei fikk veldig god effekt etter noen uker og greide plutselig å begynne å jobbe etter et liv utenfor skole\arbeidsliv, de 2 andre fikk ikke noe særlig effekt, men han ene kutta den etter en måned så mulig han kunne hatt effekt om han hadde prøvd litt lenger. Ut ifra hva jeg har forstått bør du nesten bruke den minst 3 måneder for å se om det gir noen klar effekt eller ikke – https://topeuro-shop.com/buy-strattera-no.html?wm=11492&tr=8027

    Svar
    • Hei jeg prøvde Strattera men jeg fikk så mange bi virkninger av de så jeg fikk streng beskjed om å slutte med de med det samme. Jeg fikk full forstoppelse, fikk nesten ikke tisset engang, klarte ikke sove, fikk ekstrem mage smerter og selvmords tanker pga jeg hadde det så vondt at jeg vurderte å bare slippe alt i stedet, så jeg kan ikke bruke den. Jeg bruker Conserta nå, og er ganske fornøyd med det.

      Svar

Legg igjen en kommentar