Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

ADHD Medisin

Strattera

strattera

Ny ADHD medisin

Hei i dag har jeg startet opp med ny ADHD medisin, denne typen har jeg gruet meg til å ta, men håper på det beste, og krysser fingrer for at dette går veien.

Jeg skal ta 1 kapsel daglig hver dag i 5 dager før jeg øker dosen fikk jeg beskjed om, men jeg har bestemt meg for å være enda mer forsiktig i opptrappingen, skal la det gå 2 uker minst før jeg øker med en tab til.

Så langt har jeg ikke merket noen ting, verken ene eller andre veien, men etter hva jeg forsto så kan det ta en stund før jeg merker noe til virkninger.

Jeg sov helt elendig i natt, vet ikke helt hvorfor men det var veldig varmt på rommet så våknet mange ganger.

Snudde meg eller rettet på dyne osv. Jeg er spent på om jeg får sovet i natt, da jeg egentlig tok den pilla litt for sent på dagen, jeg får drikke en kopp med kvelds te så kanskje det hjelper, før legge tid.

Apoteket

Ellers i dag så har jeg vært på apoteket, der jeg ba om å få hente ut Panodil på resept, men oppdaget når jeg kom hjem at jeg hadde fått Paracet, som jeg da ikke tåler.

Fatter ikke at de på apotek bare kan gi ut det jeg ber om som er på resepten i stedet for den billigere variansen, irriterende.

En ting er at det er samme virke stoffer, en annen ting er at de ikke er sammensatt på helt samme måte. Derfor er det mange som reagerer på Paracet men ikke Panodil.

Vanskelig for å forstå

Det er det veldig mange leger og farmasøyter som har vanskelig for å forstå dette.

Å så har jeg gått en liten tur med hundene i finværet, resten av kvelden blir bare å slappe av mest mulig.

Legg igjen en kommentar