Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Romjuls blogg nr2

Hei

Svar på mange spørsmål

Sannelig ikke lett å komme på hva man skal skrive om hver gang, så må jo gå litt i tanke boksen av og til. Nå begynner jeg å få litt svar på mange spørsmål jeg ofte har stilt meg selv, blant annet har jeg ofte lurt på, *hvorfor er jeg som jeg er, hvorfor er jeg ikke som andre? *

Som barn, lurte jeg ofte på det, når jeg nesten ikke hadde venner på skolen, når jeg som oftest sto alene i skolegården å så på andre leke å ha det gøy, mens jeg syntes det bare var vemmelig på en måte.

Stille og sjenert

Folk sa alltid at jeg var veldig stille og sjenert, ja man er ofte det i starten, til man blir varm i trøya det er normalt, men jeg var alltid det tror jeg.

Ingen av mine foreldre lever, slik at jeg får spurt dem, hvordan jeg var på skolen. Jeg husker jeg skulket mye, å fulgte dårlig med i klassen osv. og i karakter bøker sto det alltid * siv er en stille og rolig jente.* Det startet alltid med det, å karakterer var G og NG på det meste hver gang .

Hjemme var jeg ute å lekte, men var ofte høyt og lavt når jeg lekte med de få vennene jeg hadde, ofte så gjorde jeg rampe streker også, å dro med meg andre unger på dette. Ikke så veldig unormalt vil jeg tro men… likevel .

Selv nå i godt voksen alder, så er jeg stille og sjenert, jeg vet, det er vanskelig å tro når du ikke har møtt meg i virkeligheten.

Tøffere en toget

På nettet er jeg tøffere en toget, vært admin og mods i div grupper på FB, havnet ofte i bråk selv om jeg prøvde å unngå det, selv når jeg bare prøvde hjelpe, så havnet jeg i store diskusjoner og bråk, det gikk meg på nervene løs etter hvert.

Til slutt så tok jeg en veldig lang pause fra alt som hadde med slik ansvar å gjøre. Det er lett å være en annen, på nett eller det vil si, lett å være modig, i virkeligheten er jeg det motsatte, merkelig nok.

Nå i ettertid har jeg fått vite at det er normalt for jenter med ADHD, se det, ett svar på hvorfor jeg er som jeg er. ett av mange svar på mange spørsmål .

Viste du at jenter og gutter oppfører seg andreledes selv om de har samme diagnose ? Det viste ikke jeg før jeg nå i senere tid, fikk lære det selv.

Jenter med ADHD styres veldig mye av hormoner

Å at jenter med ADHD styres veldig mye av hormoner ? Vi er altså en del mer følsomme, vi har følelser mye mer på utsiden, spes i PMS perioden.

Dette fikk jeg nylig lære, jeg trodde det var normalt til meg å være ikke noe annet, vel… det er vist en ADHD ting. Å at de med den diagnosen bruker mer salt på maten, en de uten den diagnosen?

veldig merkelig, noe jeg aldri har tenkt over, bare trodde det var en vane jeg hadde fra jeg var liten, rare greier.

Det finnes nok flere ting å peke på, men jeg kommer ikke på mer nå i farten.

Dette får være dagens romjuls blogg inntil videre.

Legg igjen en kommentar