Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Lykkerus

Noe rart må ha skjedd den helgen som var, man føler en svever i en lykkeboble eller er i en slags lykkerus om dagen.

Man legger seg glad og våkner opp glad, eller man glemmer å legge seg, å døgnet nesten inne i mellom. Håper at denne følelsen varer livet ut, noe jeg er ganske sikker på den vil gjøre også.

Man glemmer nesten og spise også, en lever mer på luft og kjærlighet om dagen, mat er liksom bare en nødvendighet for at kroppen og hode skal fungere.

Vi har vært kjærester siden juni, og bodd sammen i 4 – 5 mnd, kjærligheten blir bare sterkere og sterkere, kommer hverandre nærmere og nærmere, har ikke hatt den følelsen på mange år, nesten glemt hvordan det føles, men nå vet jeg det, en kribling i hele kroppen som må sett og vis bobler over av lykke <3 vanskelig å forklare, den må bare føles.

De siste dagene har vi bare kost oss ekstra godt sammen, på en måte blåst en lang marsj i resten av verden, kun slappet av, hørt på musikk og nyte hverandres selskap .

Min elskede samboer, når du leser dette, vit at jeg elsker deg høyere en himmelen, akkurat i dette øyeblikket du leser det, å for resten av livet, så lenge du vil ha meg <3 <3 <3

lykkerus

Legg igjen en kommentar