Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Dette har skjedd

Dette har skjedd.

Dette har skjedd så langt. Først ble jeg syk, med feber, hoste og diare i en drøy uke. Feberen varte i 3 dager, diare varte i 6 dager, og hosten holder jeg på med fortsatt.

Jeg fortet meg ikke ut for p kjøpe selvtest på Corona, de testene er ikke trygge og bare noe tull, etter min mening.

Jeg dro heller ikke til legen for å sjekke meg, jeg er sikker på at det var forkjølelse virus jeg hadde eller influensa, for det er fortsatt noe som heter det, om du skulle være så uheldig og ha glemt det i den Corona tåka.

Mens jeg var sengeliggende og bruke veldig mye tid til å se på serier på HBO og Netflix, så ventet vi fortsatt på å få mer svar på vår finn annonse om ønske leie.

Hus til leie i Aremark

Endelig hadde vi fått ett svar, ett hus til leie i Aremark, dette var intr, så vi slo til, avtalte å komme å se på huset en dag, å nå akkurat på denne dagen, er det 1 uke siden vi var der å tittet på huset.

Nå venter vi fortsatt på å få kommet å skrevet under på denne kontrakten, å ventetiden er veldig kjip, jeg får ikke helt sunket skuldrene, før alt er i boks.

Motivasjon til å pakke ned mer ting i esker, er ikke lett å finne heller, så lenge vi ikke får skrevet under på noen ting, dagene blir lange, og man sitter på vent og biter negler, bokstavelig talt.

Får håpe at utleier hører fra seg denne uken når han har fått ordnet med kontrakten, slik han sa han skulle gjøre.

Jeg hører fra meg igjen her, når vi vet mer..

humle

Ha en fortsatt fin dag.

Legg igjen en kommentar