Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Halloween blogg

Happy Halloween(alle helgens dag)

Mange i dag er veldig i mot denne feiringen.

Dem slår av lysene å later som de ikke er hjemme, de åpner ikke dører, eller bare jager bort barn og unge som kommer på dørene.

For meg er Halloween en fin dag og feire de som har gått bort på, de dødes dag blir det også kalt, det er den kvelden da den tynne veggen mellom to verdener blir enda tynnere.

Mottagelig for sjeler

Er du veldig åpen og mottagelig for sjeler fra den andre siden, så kan du merke dem på deg, kanskje vil en av dine som har gått bort, prøve å nå deg på en eller annen måte.

Jeg bruker å tenne te lys å sette rundt, dempe andre lys i rommet som tak lys osv. Og tenke på de jeg har mistet i min familie og slekt, minnes dem, å ønske de en god Halloween.

Bruker også å ha litt godterier på bordet, å kose meg med filmer eller serier og slappe av, tidligere brukte jeg også å kle meg ut, å pynte med Halloween ting, slik blir det ikke i år.

Men litt smågodt og god mat, og lys på bordet skal jeg få til.

Jeg tenkte å legge til en link her som beskriver hva Halloween betyr.

https://snl.no/halloween

Utdrag fra linken over: Markeringen av Halloween i Europa og Nord-Amerika er for de fleste ikke-religiøs, men feiringen har røtter både i folketro og i kristendommen.

Halloween innledet en tredagers feiring til minne om alle som hadde gått bort, ikke minst gjaldt dette helgener (Hallows) og martyrer.

De to andre dagene var allehelgensdag og allesjelersdag som ble feiret 2. november. De kristnes feiring av disse helligdagene går langt tilbake i middelalderen.

Bedre en julebukk

Altså er ikke denne dagen så grusom som mange tror eller mener nå for tiden 🙂 Jeg synes denne dagen er mye bedre en julebukk, der de går rundt å ringer på å synger for folk, men mange vil nok mene det stikk motsatte.

Hos meg er barn velkommen på dørene, jeg synes det er gøy og koselig at det kommer unger i alle aldre, og ber om knask eller knep, men PGA Corona styret så har ikke unger fått lov å gå rundt på dørene, redd for smitte osv.

Men la meg si det slik… la barn få lov å være barn, bare denne ene kvelden i året. La dem få lov å kle seg ut, å ringe på rundt hos folk og spørre om knask eller knep.

La de få lov å ha det litt gøy i denne bein tøffe tiden, å få lov å kose seg med godterier de har samlet inn i løpet av kvelden.

Kjøp inn innpakket godterier

Å til foreldre som tenker det samme som meg…. kjøp inn innpakket godterier, å gi på døren din, da trenger du ikke tenke like hardt på det med smitte faren.

Halloween

Legg igjen en kommentar