Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Hva man velger å tro på

Hva man velger å tro på

Det handler om hva man velger å tro på.

Her handler det om hva man velger å tro på.

For en mandag kveld, var jeg på ett privat møte med en Biopat. Han hadde 17 års erfaring med vaksiner og den slags ting, pluss at han hadde topp utdannelser i masse andre fag innen medisin. Han hadde masse nyttig info og komme med.

I disse tider nå, er det viktig å få i seg masse D vitaminer, Zink og Jod blant annet for å styrke immunsystemet. Han fortalte også at alle vaksiner du får i kroppen inneholder aluminium, dette er gift for kroppen vår. For å rense kroppen for dette kan du ta små mengder med Zeolitt, om jeg forsto det rett.

Munnbind sprer smitten mye raskere

De som bruker munnbind sprer smitten mye raskere, en de som ikke bruker det. Dette kom av at luften du puster inn og ut hele tiden vil fordampe å bli til enda mindre og enda flere partikler, det vil sette seg over alt å det blir liggende i 2 timer før det forsvinner.

Luften du puster ned i lungene er damp som ikke er bra for lungene, du vil slite med å puste, det kan danne seg en sopp på lungene.

En annen ting, jo mer smittsomt det er jo mindre dødelig er det, det er jo litt logisk. Hvis man tenker etter, se på HIV for eksempel, det er ikke super smittsomt, men ganske dødelig. Bruk gjerne noen min eller timer på å tenke litt over dette.

Å hva er det du velger å tro på

Å hva er det du velger å tro på? De aller fleste velger å tro på myndighetene, det er dette vi har lært fra starten av å tro på og stole på.

Du stoler på allmenn leger, fordi vi har lært fra vi var små, at det legen sier det er sant, uansett helse personal har stort sett de samme meningene.

Så kommer det da en Biopat, med veldig høye utdannelser å sier noe helt annet, så igjen, hva velger du å tro på?

Styres du av frykt, har du ikke hørt at den største frykten er frykten i seg selv? Frykten har veldig stor makt over alt levende som har følelser.

Vi er alle redd for noe eller noen, det er helt normalt. Frykten styrer oss veldig mye i livet. Vi lærte hva frykt var, fra den dagen vi ble født. De som vaksinerer seg styres av frykt for virus, sykdommer og dødsfall.

Det samme gjør de som ikke vaksinerer seg, alt kommer an på hva du selv velger å tro på. Uansett så håper jeg at vi kan respektere hverandres valg, enten man liker det eller ikke.

Legg igjen en kommentar