Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Ukes Nytt

ukes nytt

Her er ukes nytt

Hei I dag har jeg litt problemer med å komme i gang her, hjerne og tanker is all over The Place

Her er ukes nytt

I tilfelle noen skulle ha glemt det …

  • Problems with focus.
  • Irritable or moody
  • Forgetful
  • Can’t concentrate
  • Unmotivated
  • Problems paying Attention
  • Physically and mentally sluggish

å som om dette ikke skulle være nok, så har jeg hatt ett par netter da jeg ikke har sovet så mye, å så kommer jeg over dette på nettet…

Poor sleep is like having a double dose of ADHD. 😛

Det er ikke en unnskyldning men en forklaring ( prøver å lære meg å tenke og si dette )

Nå er jeg i gang med ny opptrapping igjen, fra 20 til 30 mg, skal ta 10 mg 3 ganger om dagen å startet først i dag. så langt merker jeg ikke store forskjellen, litt mer energi kanskje, men tankene er fortsatt rundt i spinner så fokus i dag er ikke mye lettere, men det kan jo komme av lite søvn da.

Jeg har også lagt til en underside i ADHD fanen der det står litt forklart om ADHD og OCD ta gjerne en titt innom å les litt, ADHD kommer sjelden alene i en diagnose alene, ofte henger det i sammen med flere diagnoser.

bare hyggelig

Legg igjen en kommentar