Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Gaming

Tenkte skrive litt om Gaming i dag, og vise noen bilder av div spill jeg spiller.

Jeg begynner med ett spill jeg hentet ut fra Facebook, som heter :Taonga The Island farm. Her kommer du til en liten øy, som du skal rydde fri for bambus, gress og andre ting.

Du får ett lite hus og ett lite jorde, du kan lete etter skatte kister langs strandkanten, og pelle på sjøstjerner og krabber, spillet er ikke veldig spennende, men ett greit tidsfordriv.

Toanga

Gaming

Elvenar

Elvenar ett fantasibasert bygningsspill.

I starten av spillet kan du velge om du vil være ett menneske og bygge landsby, eller en alv.

Jeg synes alv er morsomst da men det er smak og behag der. Dette er ett spill, der ingen ting går fort, du må ha tålmodighet og eventyrlyst og god tid.

Her skal du bygge deg en by, og erobre andre byer ved å kjempe mot andre krigere. Du bygger hus, og fabrikker, spillet er ikke så veldig gøy, før du har begynt å sette deg skikkelig inn i det, kommer du ett stykke inn i spillet kan du bli med å hjelpe andre spillere. Da kan man hjelper man hverandre, og kan chatte med andre mens du spiller.

Da kommer du brått litt lenger i spillet litt fortere også, da er det mer gøy å spille også.

gaming
Dette er min lille landsby , ser ikke så stort ut, men er mange som bor der-

The Sims

Sims spillet er ganske kjent for veldig mange. Jeg spilte Sims 1 for mange år siden, men når jeg satt meg fast i spillet uten å komme videre, ble jeg ganske lei av det.

Siden den gang så har spillet utviklet seg en god del, grafikken er mye bedre, å det er lettere å spille det på en måte.

Du kan velge å ta en ferdig laget Sims eller lage en Sims fra din egen smak, det samme er det med hus, flytte inn i ett ferdig bygget ett eller bygge selv. Du får også kjøpt påbygnings pakker til spillet, å selve spillet kan du kjøpe via Stream og laste ned selv på pc, det samme gjelder disse pakkene til Sims.

Selv har jeg kjøpt en kjæledyr pakke og en stæsj pakke til kjæledyrene. Dette er ett morsomt spill, å du blir rett og slett hektet og glemmer fort tiden når du først han begynt å spille.

gaming

Jeg kommer tilbake senere med ett bedre bilde fra Sims.

Legg igjen en kommentar