Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Lange dager

Hei jeg har hatt noen lange dager igjen nå, lange og tunge føler jeg, å noen korte netter med lite søvn. Ikke lett å få sovet, når det er alt for mye bekymringer, og problemer som bare strømmer på. Men noe av problemene ser det ut til at vi har klart å løse i hvert fall .

I går var nettet veldig ustabilt, takket være Get, å som igjen takket være Telia. Nettet kom å gikk hele tiden i går kveld og i natt, veldig slitsomt og veldig irriterende . I dag er det som normalt igjen heldigvis.

Har gått ett par turer i dag, først en tur med hundene og så en tur til butikken, å dermed tok energien slutt. Blir nok å slappe av resten av kvelden, med å spille eller gjøre noe annet avslappende .

sims
her er ett bilde fra Sims

Jeg har ikke spilt The Sims på en stund nå, kanskje jeg skal prøve på det, jeg får se hva jeg gjør, litt sliten i hue i kveld kjenner jeg.

Jeg ønsker deg en fortsatt fin kveld, jeg kommer plutselig tilbake igjen

Legg igjen en kommentar