Sivs Tankespinn med ADHD

test

Sivs Tankespinn med ADHD

Dette er min personlige hjemmeside, sett fra mine øyne, erfaringer og opplevelser på godt og vondt.

Fredags bloggen

vanskelige dager

God kveld i stua, jeg beklager at jeg ikke har fått blogget her på noen dager, men har hatt noen tøffe og vanskelige dager nå de siste dagene

Jeg tenkte jeg skulle dele en Youtube video med dere som jeg kom over, her om kvelden

I denne videoen kjenner jeg meg godt igjen.

Kanskje du selv kjenner deg igjen her etter å ha sett denne videoen, eller du kjenner noen som har det på samme måte. Dette er er helt vanlig for de som har ADHD/ADD, å jeg kan love at det ikke er lett for oss å ha det slik, spes ikke om du ikke går på medisiner mot ADHD heller. Men ta en titt på denne videoen, del gjerne en kommentar under her også.

Legg igjen en kommentar