vennskapet tok slutt

vennskapet tok slutt

Det med vennskap er rare greier, i helgen så tok ett vennskap slutt, pga at jeg ikke orket å svare personen den dagen. Jeg hadde sagt klart i fra, at hvis vi skulle fortsette å være venner, måtte personen respektere at jeg ikke ville høre mer mas om ett tema, den personen alltid snek seg inn med, hver eneste gang det mennesket tok kontakt på pm.

Det var vist veldig vanskelig å svelge ned, for det må ha satt seg fast i vrangen og skapt et stygt hoste anfall, for dagen etter så holdt det mennesket på å mase på pm halve dagen, å når jeg ikke orket å svare det mennesket den dagen, så kom det på sms. Jeg svarte ikke, der heller den dagen, jeg orket rett å slett ikke, å fant på andre ting en å sitte å lese alt som kom fra den personen, men ut fra det lille jeg så, så var ikke det mennesket, mye blid kan du si.

I går fikk jeg se at personen hadde kastet meg ut av sin venne liste på facebook, å ut fra det jeg leste på sms dagen etter, så prøvde det mennesket å legge all skylden på meg. Det var tross alt den andre som valgte å kaste meg ut av listen, pga jeg ikke orket å svare, men likevel så prøvde personen å vri det til at jeg var en dårlig venn.

Er det virkelig så vanskelig å bruke hue å tenke selv? Man har da andre ting å gjøre en å henge på pm hele tiden, eller konstant sitte ved tlf.

Vi har kjent hverandre i 7-8 år, har vært naboer også, vi har vært uvenner 2 ganger før, å begge ganger har den andre kommet krypende tilbake, etter en stund, bedt om pent vær, en ny sjanse.

Denne gangen så blir det ingen ny sjanse, jeg er ferdig, jeg orker ikke mer drama, å så lenge jeg ikke ble respektert så, så er ikke det vennskapet mer å ha, for venner respekterer hverandre å blir ferdig med det.

Så mye for å ha vært for dumsnill og naiv tidligere, nå er det slutt, jeg satte ned foten nok en gang å nok en gang så ble det ikke tatt godt i mot.

Nå er jeg helt ferdig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *