God fredag

God fredag

Hva synes dere om den nye oppgraderingen på hjemmesiden min da? Syntes jeg måtte ha en liten forandring nå, forandring fryder jo sies det 🙂

Har også fornyet litt i fanen OM , for det har jo skjedd litt siden første gang jeg startet med denne hjemmesiden. Jeg kommer mulig til å gjøre flere små endringer etter hvert her også, om jeg kommer på noen ideer .

Jeg har ikke noe spes emne på bloggen i dag, det er fredag og helgen starter jo straks, så blir å kose seg med litt serier og litt gaming etter hvert kanskje, ta det med ro og slappe av.

Snart er det Jul, og på søndag er det 1 advent allerede så tiden går utrolig fort nå, bare å lene seg tilbake å se på alt kaoset rundt seg nå.

Tankene mine går i dag til min kjære mor som skulle ha fylt 81 år i dag, hun gikk bort alt for tidlig, da hun tapte kampen mot kreft, hun døde for snart 16 år siden nå. I det minste så slipper hun å leve i dette virus hysteriet og kaoset som det har blitt, å det er jeg glad for at hun slipper.

Ønsker dere en fin helg videre, til jeg kommer plutselig tilbake

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *