Ettertanke

Ettertanke

Dette er ett innlegg bare for å få ut frustrasjon jeg føler

Fra tid til annen, så har jeg fått ett og annet spørsmål fra venner og bekjente, om min fortid og hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, og det har fått meg til å tenke litt å til å bli litt oppgitt og lettere irritert.

Jeg fikk noen spørsmål selv i hode, som jeg kunne spurt dem tilbake… Fortjente jeg ikke å gå videre tidligere, hvorfor fortjener jeg å gå videre nå for det første ?

Med hvilken rett har dere til å bestemme hva som er rett og galt for meg? Med hvilken rett har dere til å virke dømmende over meg og mine valg?

Er det deres egen skam å rykte dere er redd for, eller er det mitt eget?

Dere sier at dere vil bare mitt beste, at dere ikke mener noe vondt med det, men tenk etter hvordan det vil føles for meg å få slike spørsmål sleng i trynet , hvordan hadde du selv likt å få de slengt på deg om dette var deg ?

Hvilken spørsmål lurer dere kanskje på da, vell ….

  1. hvorfor flyttet du sammen med en ny så fort.?
  2. hvorfor kunne du ikke bo alene en stund først.?
  3. Flyttet du sammen med en annen pga du var redd for å bo alene?

Dette er de spørsmålene jeg får, å jeg er ganske lei av å få dem og svare på dem.

Det var mitt valg og mitt valg alene, jeg viste hva jeg gjorde, å det føltes riktig for meg. Selv om dere sikkert ikke trodde det.

Hva jeg gjorde, og fortsatt gjør, har ingen andre noe med, liker dere det ikke, så greit, da kan dere la meg og mitt liv være i fred, eller dere kan respektere meg og mine valg, å vise hvilken venn du kan være for meg, ved å gi meg den respekten, å stå ved min side.

Uansett så står jeg ved mitt valg, å jeg angrer ingenting.

Jeg elsker min samboer, å jeg er lykkelig igjen, jeg har det bra, å jeg kan få leve mitt eget liv ikke en annen sitt liv.

Om du er en god venn, så vær glad på mine veiene.

Husk jeg har en hjerne, å jeg har egen fri vilje til å tenke selv, jeg trenger ikke at andre skal tenke for meg, ta mine valg for meg, eller bestemme over mitt liv.

Trenger jeg virkelig å svare på disse spørsmålene fra dere? NEI

Ønsker jeg å svare på dem? NEI

Om dere ikke kan respektere dette, å gå videre i livet, så er dere kanskje ikke de vennene jeg trenger, da klarer jeg meg fint uten dere.

Tenk på det, til ettertanke ….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *