lege besøk og svar på prøver

lege besøk og svar på prøver

Hei på grunn av ADHD medisiner har jeg hatt en legetime, bare for å få sjekket om att alt står bra til. I følge legen så hørtes hjertet finfint ut, hoven fot var ikke så ille at han ville gi meg noe for dette, og han så på meg å sa at*du er anspent, derfor får du så mye vondt, det er er veldig vanlig* Tror han relaterte til mine mange år med ubehandlet ADHD, tidligere, det er også forsket på dette å det stemmer nok, det er i samarbeid med angst, frustrasjon osv altså mye psykiske plager i tillegg. Han ville jeg skulle komme tilbake en annen dag for å ta blodprøver, så jeg dro dit på tirsdag, jeg fikk svar i dag, alt var bra bortsett fra D vitaminer som var veldig lavt, så fikk beskjed å ta mye tilskudd av d vitaminer, så da dro jeg på apoteket og kjøpte rene D vitaminer som de anbefalte meg hos legen. Så får jeg håpe at jeg tåler disse, for andre jeg har prøvd både med og uten resept blir jeg veldig sur i magen av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *